onsdag 16 april 2008

Claes Elfsberg

Först vill jag verkligen poängtera att rubriken inte har något med inlägget att göra, vill absolut inte ha några missförstånd i den frågan.

Ibland när man ligger sömnlös så kan man ju börja fundera över gamla olösta gåtor. Inatt har jag börjat grubbla lite över den berömda TV-mannen som härjade runt i svt-huset för några år sen och "snuska" sej med sina kvinliga kollegor. Vem var/är denna man? Vad har han för sej idag? Är det samma man som är den beryktade bajselvis? Han som låg under glasborden....osv, inga detaljer tror jag förresten. Undra om gåtan nånsin blir löst och det kommer "läcka ut" vem denna mannen aka bajselvis är?

Kan inte nog poängtera att rubriken inte har något med inlägget att göra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vet inte om det är hundra klarlagt om CE just är Bajs-Elvis. Men det är helt sant att han ofredade kvinnor på sitt arbete, bland annat genom att blotta sig och klämma sig upp bakifrån på flera kvinnor och tala om vad han ville göra med dem. Han klarade sig på ett hår när från att bli avskedad, genom att hävda att han var "sexmissbrukare"/ Hälsningar från en som jobbat på Rapport

Putte & Piraten sa...

Tack för klarheten i frågan, det glädjer. Dock så skulle man ju kunna tro att det är samma man...