fredag 21 mars 2008

Vad har hänt hos P&P?

Frågan som kanske stora delar av sverige funderar på i dagar som dessa. Varför bloggar dom så lite? Varför får vi inte de svar vi kräver? varför lever dom inte upp till sina löften? Är de en grön blogg?

För att kunna svara på alla dessa frågor så har vi bestämt att åka på konferans snarast möjligt. Dock så har vi vissa uppdrag att genomföra innan dess. Putte ska under stor cermoni överlämna Frasses gitarr, Piraten ska genomgå en "Period" o hinna torka....

Dock kan vi redan nu bekräfta att vi inte kommer hålla några löften och kommer absolut inte utse några vinnare i någon tävling vi hittat på i fylledimman. Vågar påstå att våra tävlingar enbart är biliga knep för att få en bilig kommentar.

Dessutom är Puttes partybuss absolut inte till salu, iaf inte för mindre än 40 bärs o 1 gräddtårta. Vi dyrkar ännu Bruno Wintzell, men känner att intresset för denna stora man är något svalt o kommer att hålla våra dyrkande cermonier i de tysta.

Annars kommer vi köra på i vanlig ordning, o hoppas att Piraten snart super ner sej så vi får lite fyllesvammel här igen o ordningen är återställd.

Sa vi att vi älskar er? Appropå fyllesvammel alltså...

PUSS

Inga kommentarer: